U bevindt zich hier: sport - recreatiesport - Iedereen Atleet - FitFree
recreatiesport
Iedereen Atleet - FitFree


Iedereen Atleet

Via de campagne Iedereen Atleet willen de Vlaamse en Waalse atletiekliga iedereen in de verf zetten. Elk lid van een atletiekclub is van tel, iedereen is een atleet, elk op zijn eigen niveau en volgens zijn eigen kunnen.

Om deze campagne kracht bij te zetten hebben we enkele partners die ons hierin ondersteunen.
Chocovit, Crelan, Lotto, Partena en Zespri dragen gezondheid en beweging hoog in het vaandel.

Sinds 2014 wordt in meerdere verenigingen een FitFree aanbod voorzien.
FitFree is een laagdrempelig beweegprogramma. Personen die (terug) willen beginnen sporten of sporters die hun conditie willen blijven onderhouden zijn altijd welkom op de trainingen die worden georganiseerd.

Tot eind 2015 wordt het programma als pilootproject georganiseerd, startende clubs kunnen tot november 2015 nog genieten van financiële ondersteuning.

Meer informatie over het project kan u ook terugvinden via deze link.

Zaterdag 21 februari 2015 werd een bijeenkomst over recreatiesport gepland. Ook de diploma's van het recreatiesportfonds werden hier voor de eerste maal uitgereikt. Bekijk de presentatie via deze link

Ook op de VAT-dag van 11 oktober 2014 werd een presentatie gegeven. Bekijk via deze link

Bijscholing van 29 maart 2014: bekijk de presentatie via deze link

Op dinsdag 25 februari 2014 werd in Leuven een infosessie over de opstart van FitFree gegeven. De presentatie hiervan kan u via deze link raadplegen.


Clubs die interesse hebben om in te stappen in het project nemen best contact op met Liesl Van Barel: liesl@val.be of 02/474.72.21

We zijn ook op zoek naar trainers die deze trainingen zouden willen begeleiden. Wie interesse heeft om FitFree training te begeleiden kan contact opnemen met Liesl (liesl@val.be). We zoeken vooral trainers om het project in nieuwe clubs op te starten of trainers die op de huidige locaties willen bijspringen om het grote aantal deelnemers mee te kunnen begeleiden.

Dank aan de partners voor het steunen van de campagne Iedereen Atleet en het project FitFree.

 
 
 

© Vlaamse Atletiekliga v.z.w.
tel 02 47 47 220;
K. Boudewijnstadion, Marathonlaan 119 C; 1020 Brussel